Mantelzorgwandeling op 16 december

Regio – MaatjeZ organiseert eens per maand een wandeling voor mantelzorgers uit Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest. Op donderdag 16 december sluit men het wandeljaar feestelijk af. Men wandelt nu al zes maanden en de mantelzorgers die meewandelen zijn enthousiast. Bent u mantelzorger in Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest en wilt u mee wandelen? U bent van harte welkom!

U komt even los van alle dagelijkse beslommeringen en zorgtaken en tegelijkertijd is het een mooie gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten en ervaringen te delen. We wandelen ongeveer een uurtje en u krijgt ook een kopje koffie of thee aangeboden. Deze keer start de groep in Heemskerk bij het Noord-Hollands Duinreservaat.

Als u zich opgeeft krijgt u een bevestiging met de vertrekplaats. Kunt u deze keer niet? De volgende wandeling is op donderdag 20 januari 2022. Via www.maatjez.nl kunnen belangstellenden zich aanmelden. Meer informatie nodig? Bel dan met mantelzorgconsulent Hanna Blankevoort (06 12270504). (Foto: aangeleverd)