Maanfestatie bij Marina Pronk

Bakkum – Zondag vindt in de galerie en beeldentuin van Marina Pronk de Maanfestatie plaats. Dit eendaagse festival is een heerlijk feest voor al je zintuigen in de entourage van 2- en 3-dimensionale kunst met spectaculaire en hartverwarmende live optredens, light-acts door CAKtwo en veel spontane al dan niet muzikale interactie. Om 15.00 uur start de eerste live-painting-sessie waarin Sabrina Tacci theatraal met verf op een groot canvas improviseert, geïnspireerd door de klanken van harptrio Arachne (Simone Jansen, Nadine Verschuren en Jeanne van der Veer). Het kan zomaar gebeuren dat ook de prachtige stem van Milou Mignon hier al te horen is of de bansuri van Erik Bakker.

EP release

Tijdens de Maanfestatie presenteert Milou haar nieuwe EP ‘Onder de Sterren’ en speelt de muziek live met haar band (Bart-Jan Oosting, Kevin van Moorsel en Hendrik Louis). Daarnaast spelen ze eigen muziek in het Frans en Engels. Ook vindt de première van videoclip Discodier plaats. Een spannende video in een wereld van luxaflexen en iets teveel glitter. Betovering is Milou op het lijf geschreven en betoverend zal het zijn.

Hindoestaanse hapjes

Chotima Sadhna brengt haar Hindoestaanse hapjes naar de Maanfestatie. Ze leerde de recepten als klein kind van haar grootouders op droomeiland Mauritius. Koken is de manier waarop zij het liefst haar liefde aan mensen geeft en dat proef je! De opbrengsten van de hapjes gaan naar de ziekenhuiskosten voor haar broer Keilash.

De entreeprijs is 8 euro per persoon, kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang. De Maanfestatie vindt plaats aan de Van Oldenbarneveldweg 32 en wordt mede mogelijk gemaakt door stichting Kist en de gemeente Castricum.

Op de foto, van links naar rechts:
Marina Pronk, Milou Mignon en Sabrina Tacci. (Foto: aangeleverd)