Maak kans op 30 miljoen bij winkelcentrum Geesterduin

Castricum – Aanstaande zaterdag 24 december maak je kans op 30 miljoen bij winkelcentrum Geesterduin. Doe mee met je kassabon en ga met de Kerstman op de foto! De actie begint om 11.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Tot dan!

Je maakt kans op het winnen van Oudejaarsloten van de Staatsloterij. Hiermee maak je dan automatisch kans op de hoofdprijs van 30 miljoen, vele andere geldprijzen of één van de tweehonderd elektrische MINI’s.

Doe mee met een kassabon van zaterdag 24 december 2022 van één van de winkels van winkelcentrum Geesterduin, met een minimale waarde van €5,-. Lever deze kassabon, voorzien van je naam en telefoonnummer, in bij de Kerstman. De Kerstman kun je deze zaterdag vinden ter hoogte van Intertoys. Deelname is vanaf 18 jaar en de trekkingen vinden plaats rond 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Door op de foto te gaan met de Kerstman maak je ook nog eens kans op een cadeaubon van winkelcentrum Geesterduin ter waarde van €50,-. Er worden drie cadeaubonnen ter waarde van €50,- per bon weggeven. Om kans te maken op deze cadeaubon plaats je jouw foto met de Kerstman op social media. Like winkelcentrum Geesterduin en tag degenen waarmee je op de foto staat. in de week na 18 december maken we de prijswinnaars bekend. Voor de kids is er sowieso iets lekkers als ze op de foto gaan met de Kerstman. (Foto: aangeleverd)