Lunchlezing: nieuwe wijkagent stelt zich voor

Castricum – Elke laatste vrijdag van de maand organiseert Welzijn Castricum een lunchlezing in gebouw ‘De Landbouw’ aan de Dorpsstraat 30. Op vrijdag 29 maart is Michael van Duuren te gast. Hij is de nieuwe wijkagent in het centrum van Castricum.

Van Duuren legt uit wat de functie van wijkagent inhoudt en in welke situaties (en hoe) de inwoners van Castricum contact op kunnen nemen met hem. Ook geeft hij voorbeelden van criminaliteit die de laatste tijd vaak voorkomt, zoals internetoplichting, bankfraude en babbeltrucs. Met name senioren worden van deze malafide praktijken vaak de dupe. Hij geeft daarbij tips die kunnen voorkomen dat iemand hiervan het slachtoffer wordt. Het wordt een interactieve en informatieve bijeenkomst met voorbeelden en verhalen uit de praktijk en natuurlijk is er gelegenheid voor het stellen van vragen en het bespreken van eventuele ongerustheid.

De lunchlezing vindt plaats van 12.00 tot 14.00 uur en deelname kost 7,50 euro (inclusief lunch). Dit bedrag dienen de deelnemers bij aankomst contant te betalen. Aanmelden vóór dinsdag 26 maart via info@welzijncastricum.nl onder vermelding van lunchlezing of door te bellen naar nummer 0251 656562. (Foto: Bos Media Services)