Loop deze week de Herdertjestocht

Castricum – De protestantse Kerk Castricum en de Evangeliegemeente Castricum presenteren de Herdertjestocht 2021. Heb jij in de komende dagen zin om een frisse neus te halen en te kijken wat er nu werkelijk gebeurt in het kerstverhaal? Loop dan de Herdertjestocht en kijk wat er allemaal gebeurde toen Jezus meer dan 2000 jaar geleden werd geboren in Bethlehem.

Wat is het?

Een spannende coronaproof speurtocht in het centrum van Castricum. Zoek en scan de QR-codes die je onderweg vindt, kijk naar de filmpjes van het kerstverhaal en doe met je gezin de opdrachten. Bij de eindlocatie krijg je een kleine verrassing. Van woensdag 22 december tot en met zondag 26 december kun je de tocht lopen op een tijdstip dat jullie het beste uitkomt.

Waar?

De tocht loopt door het centrum van Castricum. Het startpunt is bij winkel On Stock aan de Burgemeester Mooijstraat 33, maar dan om de hoek in de Geelvinckstraat, bij de laatste etalageruit. Daar is de eerste QR-code, en daar zie je vervolgens waar de volgende QR hangt, de volgende stop dus. 

Hoe lang?

De hele route is ongeveer 1,3 km lang, makkelijk te lopen dus. Veel speurplezier gewenst en fijne kerstdagen! (Foto: aangeleverd)