Lo Sings Sting in Cultuurkoepel; een smaakvol eerbetoon

Heiloo – Op zaterdag 28 januari staat met de Theatertour Lo Sings Sting een smaakvol eerbetoon op hoog muzikaal niveau op het programma. Om het zicht in de Cultuurkoepel te verbeteren is in oktober de campagne gestart om mobiele, verrijdbare en inklapbare tribunes aan te schaffen. Het concert ‘Lo Sings Sting’ is een benefietconcert om dit te kunnen realiseren.

De ruim veertigjarige muzikale carrière van Sting omvat zeventien Grammy Awards, meer dan honderd miljoen verkochte platen en enkele monumentale wereldhits, zoals Roxanne, Message in a Bottle, Englishman in New York en Fields of Gold. De muzikale theatershow ‘Things about Sting’ is geformeerd rond leadzanger en saxofonist Lo van Gorp, een van de allerbeste Nederlandse sessiemuzikanten. Na eerder zeer succesvol het repertoire van Steely Dan naar de theaters te hebben gebracht, brengen Lo van Gorp en zijn maar liefst tien man sterke band The Royal Dutch Scam het repertoire van Sting en The Police.

De liedjes worden met heel veel respect gespeeld, al wordt er ook regelmatig een eigen draai aan gegeven. Je hoort een mooie combinatie van de eigenwijze punk-/reggae-/rocknummers van The Police en de indrukwekkende sferische liedjes van Sting. De bandleden zijn de crème de la crème van de Nederlandse muzikantenscene. U herkent ze wellicht van de samenwerking met het Metropole Orkest, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Michiel Borstlap, Alain Clark, Frank Boeijen, Ilse DeLange, Gino Vannelli en vele anderen. Ga terug in de tijd en geniet van deze muzikale avond op zaterdag 28 januari om 20.15 uur. Koop kaarten à 25 euro via www.cultuurkoepelheiloo.nl of aan de deur. (Foto: Nienke de Jong)