Live optreden bij officiële opening: expositie ‘Mysterie’ bij galerie Marina & Sabrina

Castricum – Ook atelier Marina & Sabrina was enkele maanden gesloten, maar intussen is deze kunstplek weer iedere vrijdag en ook in het komende weekeinde van 13.00 tot 18.00 uur open. Vanzelfsprekend mits geen verkoudheidsverschijnselen, met schone handen en op anderhalve meter afstand is iedereen van harte welkom!

Marina: ,,Ditmaal doen we het anders! De tijd is rijp is voor iets raadselachtigs, iets ongrijpbaars en onverwachts. Daarom hebben wij autonoom fotograaf Frieda Verbree uitgenodigd haar fotoserie ‘Mysterie’ bij ons te exposeren. In het najaar van 2019 maakte Frieda een wandelreis door het Atlasgebergte in Marokko. De foto’s verbeelden het gevoel dat dit prachtige, ruige stuk van Marokko bij haar opriep. In deze expositie combineren we het werk van Frieda met schilderijen van Sabrina en voornamelijk beelden van mijn hand.”

De expositie wordt op zondag 12 juli feestelijk geopend met een live optreden van Aura. ,,Wat een eer dat dit muzikale duo bij ons komt spelen! Ze werden warm aanbevolen door een echte pro als ‘twee leuke lieve jonge mensen die echt goed zijn’.‘’ Aura is een Americana-duo, gevormd door de Zaanse muzikanten Auke (gitaar, zang) en Jindra (percussie, zang). Het repertoire bestaat uit muziek van countryballads met harmonieuze samenzang tot feestelijke Bluegrass. Het optreden begint om 14:30 uur, buiten in de beeldentuin van open atelier Marina & Sabrina aan de Van Oldenbarneveldweg 32 te Castricum. De expositie is tot en met 14 augustus te zien.

Op de foto:
De foto ‘Veer en muur met plant’ gemaakt door Frieda Verbree.