Limmen weer productief tegen Hugo Boys

Limmen – Limmen trad zondag aan met weer een andere opstelling dan een week eerder. Mees Duinmeijer en Mika Miettinen zaten op de bank en aanvoerder Sem Winter was afwezig. Stan Donker stond weer in de basis en dat wierp in de 11e minuut al zijn vruchten af.

Door Willem Koot, voetbalvereniging Limmen

Uit een vrije trap van Björn Valkering kopte Donker onberispelijk raak. Vlak voor de rust een mooie aanval: via Boris de Boer en Jacco de Jong kwam de bal bij Björn Valkering, die hard uithaalde en de 2-0 maakte. In de 53e minuut gaf Peemen een pass naar Björn Valkering die hard uithaalde. De keeper kon de bal niet onder controle krijgen en de terugspringende bal was een prooi voor de inlopende Stan Donker: 0-3. Jacco de Jong vond dat hij al een paar wedstrijden ‘droog’ stond en maakte daar in de 60e minuut een eind aan. Een droge knal ging onder de keeper door in het doel. Ook mooie kansen voor Hugo Boys, maar dat kwam door slordigheden van de Limmers. Goed keeperswerk van Glorie voorkwam een tegengoal. De 0-5 was een prachtige goal van de ingevallen Mika Miettinen. Op de 16-meterlijn draaide hij mooi van zijn tegenstander weg en scoorde met links in de uiterste hoek. Hopelijk is voor Limmen het tij nu gekeerd. Elke wedstrijd moet nu gewonnen worden, daar Meervogels ook goed bezig is. Volgende week thuis tegen Koedijk. Zij staan op drie punten, dus dat is uitkijken geblazen. Maar de trouwe aanhang is er weer. Let maar op!

Drie doelpuntenmakers, van links naar rechts: Mika Miettinen, Jacco de Jong en Stan Donker. (Foto: Willem Koot)