Limmen verliest van Koedijk: 0-2

Limmen – De eerste dertig minuten waren de ploegen van Limmen en Koedijk eigenlijk gelijkwaardig aan elkaar. Toch kwam Koedijk op een voorsprong. Tom Hofkamp werd even vrijgelaten en verzond een mooie voorzet die afgemaakt werd door Wagenaar. Keeper Glorie raakte geblesseerd en ging met brancard van het veld.

Door Willem Koot, voetbalvereniging Limmen

Veldspeler Joeri Admiraal moest zich omkleden om op doel te gaan, daar de reservekeeper niet op het wedstrijdformulier stond en dus niet mocht invallen. Mees Duijnmeijer kwam voor Admiraal in de plaats in het veld. Daarna was de brancard bezet door Bram Bongers, die zijn knie lelijk verdraaide. Wester Kuijpers was zijn vervanger. Dus 0-1 achter, twee invallers en het moet nog rust worden. Geen mooi vooruitzicht.

Na de rust een fel Limmen dat alles of niets ging spelen. Jacco de Jong kreeg een mooie kans, maar de keeper redde fraai. Na een half uur balverlies van Limmen, hetgeen ze duur kwamen te staan. Alleen voor keeper Admiraal scoorde Koopmans de tweede treffer voor Koedijk. Een afstandsschot van Nino Peemen spatte op de lat uiteen. Limmen had de tweede helft wel een veldoverwicht, maar tot echte kansen kwam het toch niet. Koedijk kreeg wellicht iets te veel, maar wie scoort wint de wedstrijd. En dat verzuimde Limmen.

Limmen zal nu in de achtervolging moeten op Meervogels, dat nu alleen bovenaan staat. We gaan het zien de komende vijf wedstrijden.

Op de foto:
Björn Valkering passeert een tegenstander onder toeziend oog van Tom Hofkamp. (Foto: Harm Bongers)