Limmen uitgebekerd na gelijkspel tegen Alkmaarsche Boys

Limmen – Tot de dertigste minuut ging het over en weer met de beste kansen voor Limmen. Twee minuten later kon Björn Valkering vrij aanleggen. Hij werd in de rug geduwd en scheidsrechter van Langen legde de bal op de stip.

Door Willem Koot

De 40-jarige doelman Van de Sluis hield de te slap genomen pingel van Mike Schouten er prachtig uit. Zo kwam er een ruststand van 0-0 op het scorebord (dat kapot was). Na de thee bracht trainer Wokke maar liefst vier verse spelers erin. Al na vijf minuten had dat effect. Een mooie dieptebal zette Jacco de Jong alleen voor doel. Hij scoorde het eerste doelpunt. Nog geen vijf minuten later was het alweer gelijk. Uit het niets kwam Alkmaarsche Boys alleen voor Jesse Glorie, die de bal alleen maar hoorde; 1-1. Daarna alles Limmen wat de klok sloeg, maar doelpunten bleven uit. Sem Winter kreeg alleen voor doel nog een mooie kans. Zijn lob ging over. Zo kwamen er nog diverse kansen die geen doel troffen. Limmen speelt dus niet verder in de beker, daar VSV ruim zijn wedstrijd won. Volgende week gaat het om de punten, uit tegen Saenden. Komt allen.

Doelpuntenmaker Jacco de Jong in actie. (Foto: aangeleverd)