Limmen toont veerkracht tegen Bergen: 3-2

Limmen – Nadat voetbalvereniging Limmen in Zeist op een doordeweekse dag voor de beker een knappe wedstrijd speelde tegen Patria (1-4) was het vertrouwen er om in de competitie weer punten te pakken tegen vv Bergen, de ploeg van Limmenaar Jan Nederburgh. Onder leiding van arbiter Van de Ploeg en met debutant Thijs van Vliet begon Limmen wederom slecht aan de wedstrijd. Al na zes minuten straften de Bergenaren balverlies af van Limmen: 0-1. Limmen kreeg nog meer te verduren omdat Kalu van der Steen geblesseerd het veld moest verlaten.

De 0-2 van Vrasdonk was wederom gerommel in de Limmer defensie. Nog in dezelfde minuut werd het weer een wedstrijd omdat Boris de Boer de bal binnen gleed uit een voorzet: 1-2. Een dieptepass van Mike Schouten op Mees Duinmeijer leidde tot de gelijkmaker. Mees draaide keurig weg en schoot hem prachtig in. Een kwartier na de rust eindelijk een voorsprong voor Limmen. Een mooie voorzet kwam bij Mees, die hem keurig terug legde op Jacco. Hij kegelde hem in het kruis: 3-2. Dat werd tevens de eindstand, aangezien Limmen de kansen niet benutte en Bergen geen vuist meer kon maken. Volgende week Koedijk uit. Het oranje-wit staat weer langs de kant.

Buur en Thijssen hadden bardienst. (Foto: aangeleverd)