Limmen speelt gelijk en behaalt dus geen periodetitel

Limmen – Het Limmenbestuur had het voor de supporters keurig geregeld. De wedstrijd werd namelijk online uitgezonden. Het was aftasten het eerste half uur. Met Job Min, Björn Valkering weer in de gelederen en Miettinen in de spits begon Limmen agressief tegen het hoger staande Hercules.

Door Willem Koot

Het eerste wapenfeit was voor Limmen. Een scherpe voorzet van Jaap Menick werd door Job Min rakelings naast gekopt. Vijf minuten later wederom een kopkans voor Miettinen. Hij koos voor een omhaal die over ging. Tegen de verhouding in kwam Hercules uit een counter op voorsprong. De snelle rechtsbuiten kwam alleen op keeper Glorie af en gaf hem geen schijn van kans; 0-1. Na de rust een sterker Limmen en dat resulteerde in de 70e minuut tot de gelijkmaker. Uit een vrij trap schoot Nino Peemen via een tegenstander raak. Na dat doelpunt kwamen er over en weer kansen. Limmen speelde als een jonge God. Vermakelijk voetbal tot de laatste minuut. Een paar wissels wisten het niet tot een ander resultaat te brengen. Door dit gelijke spel is Hercules de periodekampioen en ging dus juichend van het veld. Complimenten voor dit jonge Limmen. De competitie is nog lang niet beslist en als ze zo door gaan wordt het nog een mooie strijd om de titel.

Job Min brengt redding. Rechts Mika Miettinen. (Foto: Harm Bongers)