Limmen pakt tegen Bergen opnieuw drie punten: 4-0

Limmen – Met Mees Duinmeijer in plaats van de licht geblesseerde Kalu van der Steen begon Limmen aan, en floot Marisca Overtoom een op papier boeiende wedstrijd.

Door Willem Koot

Diezelfde Mees kwam oog in oog te staan met de jonge keeper (17) Van Bergen. Zijn lob belandde op het dak van het doel. Zeker geen gewone lob van Björn Valkering kwam buiten bereik van de keeper tegen de lat. De terugspringende bal werd attent door Sem Winter tegendraads ingeschoten. Ruststand: 1-0. Tien minuten na de rust was het weer raak. Uit wederom een voorzet van Björn gleed Joeri Admiraal de bal binnen. Na de 2-0 kwamen er over en weer kansen. De ijzersterke verdediging van Limmen voorkwam de aansluitingstreffer.

De 3-0 kwam uit een counter terecht bij Jacco de Jong. In eerste instantie pareerde de keeper zijn inzet. In de rebound schoof hij binnen. Nog geen minuut later maakte Mike Schouten de vierde treffer. Hij schoot vanaf veertig meter de bal hoog in het dak. In de laatste minuut moest keeper Jesse Glorie nog eens handelend optreden. Een kopbal werd keurig op de lijn gestopt. Geen gek begin van de competitie met 9 uit 3. We zullen zien hoe het vervolg is.

De uitstekend leidende scheidsrechter Marisca Overtoom voor de aftrap. (Foto: Willem Koot)