Limmen pakt in bekercompetitie eerste punten bij DEM

Limmen – Voetbalvereniging Limmen heeft in de nieuwe competitieronde de eerste punten binnengehaald. De uitwedstrijd tegen DEM uit Beverwijk eindigde in 1-2. Voor de rust één en al aanvallen van Limmen, maar het net wist niemand te vinden. Maar als je niet scoort, dan doet de tegenstander het wel.

Door Willem Koot, VV Limmen

Met 34 minuten op de klok moest keeper Glorie zich laten vervangen. De eerste de beste bal voor invaller De Nijs was raak. Een schot van net buiten de zestien was hem te machtig. Daarna nog wat mogelijkheden voor de voorwaartsen van Limmen, maar er werd met een 1-0-achterstand gerust. Na rust een mooie aanval in de 54e minuut. Jacco de Jong soleerde door het middenveld en bracht de bal naar Stan Donker. Stan bleef cool en schoof de bal buiten bereik van de keeper in het doel: 1-1. Daarna kwam Stan nog een keer alleen op de keeper af, echter nu werd zijn schuiver gestopt. Na een paar wisselingen werd Limmen iets sterker en DEM juist zwakker. Zo kreeg Jacco de Jong op rechts de bal en alleen voor doel wist hij het net te vinden: 1-2. In blessuretijd maakte Stan nog een goal, maar die werd al dan niet terecht wegens buitenspel afgekeurd. Al met al een goede start in de bekercompetitie waar Limmen het tijdens de kermis op gaat nemen tegen het uit Spanbroek afkomstige VVS 46. We zien U op Dampegheest. Gezellig toch? (Foto: aangeleverd)