Limmen gaat weer bloemen prikken…!

Foto boven:
Een bloemenkunstwerk uit een eerdere editie van de Bloemendagen is door de recente gebeurtenissen weer zeer actueel. (Foto: aangeleverd)

Limmen – De Bloemendagen Limmen gaan dit jaar, na twee jaar stilzitten, weer door. Van zaterdag 23 april tot en met woensdag 27 april zal Limmen weer omgetoverd worden tot een waar geur- en kleurspektakel.

Na de oproep van de organisatie voor aanmeldingen bleek het grootste aantal deelnemers van de afgelopen jaren weer graag mee te willen doen. Zelfs een enkeling die eerder was gestopt heeft besloten om weer mee te doen. Het belooft een onvergetelijke editie te worden. Iedereen is wel weer toe aan gezelligheid en verbondenheid. Er zullen naar verwachting weer drommen mensen door het dorp gaan die zich verwonderen over al het moois en vol bewondering kijken naar alle kunstwerken.

De deelnemers vinden het dan ook altijd leuk om bij hun mozaïek te staan en complimenten in ontvangst te nemen of vragen te beantwoorden. De inwoners zullen tijdens de Bloemendagen vele straten versieren, mooie bloemstukken tentoonstellen en op zondag vindt een leuk evenement voor jong en oud plaats in het park aan de Enterij. Houd de website wwwbloemendagenlimmen.nl of de pagina op Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes.