Limmen – Egmondia: 3-1

Limmen – Drie dagen Familiestratentoernooi; is dat een goede warming-up of sloopt het de spelers van Limmen en hebben ze pap in de benen? Dat laatste was zeker aan de orde in het eerste kwartier. Toch wist Limmen de wedstrijd tegen Egmondia winnend af te sluiten.

Door Willem Koot

De eerste kans was uit een corner voor Egmondia. Doelman Glorie redde goed. Daarna leek Limmen het spel naar zich toe te trekken. Uit een afgeslagen aanval kwam de bal wederom bij Jaap Menick, die cool scoorde. De 2-0 kwam uit een prachtige aanval over veel schijven. De voorzet van Mike Schouten werd keurig afgerond door Jacco de Jong. Vijf minuten na de rust scoorde Sem Winter uit wederom een voorzet van Mike. De wedstrijd werd er niet beter op. Limmen wilde niet en Egmondia kon niet, zo leek het. Het werd zelfs 3-1: uit een vrije trap kopte Daan Groot raak. Deze draak van een wedstrijd moet qua voetbal gauw vergeten worden. Op naar de nacompetitie, daar Saenden won en Limmen dus geen kampioen meer kan worden. Nog één wedstrijd uit tegen de Rijp. We zullen zien. (Foto: Nico Hollenberg)