Limmen bekert verder en pakt overwinning in competitie

Limmen – Woensdagavond een bus vol naar het gezellige ’s-Graveland. Haasten om een plekje te bemachtigen op de tribune die 39 zitplaatsen heeft, waarvan men er 6 gereserveerd hield. Een elftal waar de trainer, de ‘reserves’ en junioren hun kunsten konden laten zien. Nou dat lukte aardig, mag je zeggen.

Door Willem Koot (vv Limmen)

Voor de rust stond de einduitslag al op het scorebord. Doelpunten van de jeugdigen Jeroen de Groot en Mees Duinmeijer maakten dat er met 2-0 werd gewonnen en dat resulteerde ook in een mooie en gezellige terugreis naar Limmen. We zitten weer in de koker met de loting. Zondag uit tegen hekkensluiter Ilpendam. De eerste tien minuten een fel Limmen, hetgeen resulteerde in mooie kansen voor Stan Donker middels een kopbal en een schot dat de keeper pareerde. Twee minuten later toch de openingstreffer van Mees Duinmeijer, die een mooie combinatie doeltreffend afrondde.

We moesten lang wachten op nummer twee. Bram Bongers rukte van achter naar voren op en met een klein tikkie van Stan kwam hij alleen voor de keeper. Bram schoot rakelings naast. De 0-2 kwam in de 37e minuut. Nino Peemen gaf Stan Donker een niet te missen kans. Vrij voor doel tikte hij binnen. Stan maakte ook nummer drie. Vlak voor de rust kreeg hij een uitgemeten voorzet van Jacco de Jong die hij koppend afrondde. Na de rust een wedstrijd om gauw te vergeten. Ook slechte wedstrijden moet je winnen en dat deden ze. Laten we maar vooruitkijken naar de thuiswedstrijd tegen Bergen. Aan het publiek zal het niet liggen.

Een deel van het hondstrouwe publiek van Limmen. (Foto: Willem Koot)