Lief kaartje, maar van wie?

Castricum – Vorige week dinsdag werd bij het echtpaar Boven aan de Oranjelaan een zelfgemaakt wenskaartje door de brievenbus geduwd. Afzenders: Ari en Julia. Maar het Kor en Eja Boven hebben geen idee wie dat zijn. Via deze krant hopen ze het mysterie op te lossen, zodat ze de afzenders kunnen bedanken.

Het kaartje werd dinsdag 26 januari rond 20.00 uur bezorgd. Op de voorkant zijn twee bloemen getekend met vrolijke gezichtjes erin. Erboven staat geschreven: ‘Fijne dag!’ Kor Boven: ,,Het is heel mooi getekend. Ik kan het niet zo mooi!’’ Binnen in het kaartje staat de tekst ‘Zomaar een kaartje’ met daaronder de namen Ari en Julia. Opvallend is dat daarvoor viltstiften in drie verschillende kleuren zijn gebruikt. Ook is het handschrift binnenin anders dan dat op de voorkant. Het vermoeden bestaat hierdoor dat het wellicht een actie van kinderen uit de buurt is geweest. Bij het lezen van de naam Julia dacht het echtpaar eerst nog aan een overbuurvrouw, maar: ,,Haar man heet Piet, dus zij was het niet. We willen heel graag weten van wie het kaartje komt, zodat we diegene kunnen bedanken. We vinden het zo lief van ze!’’

De afzender mag zich bij het echtpaar melden door even te bellen naar nummer 0251 656190 of een mailtje naar k.boven@ziggo.nl te sturen. (Foto: Bos Media Services)