Lidewijde Paris in Cultureel Centrum Vredeburg

Limmen – Lidewijde Paris spreekt op vrijdag 1 november om 20.00 uur in Cultureel Centrum Vredeburg  over haar boek ‘Hoe lees ik?’.

Lidewijde Paris was boekverkoper, journalist en interviewer en werkte lang als redacteur en uitgever. In 2016 verscheen haar eerste boek ‘Hoe lees ik?’. Dit boek was de start van de ‘Leesambassade’, waarmee ze op een onderhoudende en toegankelijke manier het literaire lezen promoot. Daarnaast geeft ze leesworkshops op scholen, in bibliotheken en boekwinkels. Ze brengt alledaagse dingen zoals filmpjes, posters, schilderijen en advertenties in verband met literatuur en doet dat op interactieve wijze.

Op inspirerende en enthousiaste wijze, bevlogen en vol humor heeft ze al veel mensen aangezet tot nog meer lezen. Na haar eerste boek verscheen ook het tweede met als titel ‘Hoe lees ik korte verhalen?’. Daarnaast heeft ze ook twee literaire scheurkalenders geschreven. Het gaat een leuke, amusante avond worden, want Lidewijde Paris kan als geen ander tips geven, waardoor het boeken lezen nog leuker wordt.

Lidewijde Paris op 1 november in Cultureel Centrum Vredeburg, Dusseldorperweg 64 te Limmen. Kijk voor meer informatie, reserveringen, prijzen en overige voorstellingen op www.limmencultuur.nl

(Foto: aangeleverd)