Lezing over engelen en edelstenen

Karin van Stralen en Maxim Semler verzorgen op donderdag 31 januari van 19.30 tot 22.00 uur een spirituele avond over engelen en edelstenen in de bibliotheek in Castricum. 
Tijdens deze ochtend maak je contact met engelen, de edelstenenwereld en jezelf. Deze drie elementen zijn met elkaar verbonden en voeden elkaar daar waar nodig is. Karin en Maxim delen hun ervaringen en tips zodat je lekker in je vel komt te zitten. Engelen en edelstenen bezitten namelijk bijzondere energieën. Het gebruik van stenen is een eeuwenoude methode om krachten te versterken, angsten weg te nemen genezing te geven. Wat uit balans is, kan met de juiste steen weer in evenwicht gebracht worden. Dat geldt voor lichaam, geest en woon- of werkomgeving.
De lezing is onderdeel van de spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard.
De lezing start donderdag 31 januari om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum aan de Geesterduinweg 1. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via dejarigejob@gmail.com of via 06 – 515 99 293. (Foto: aangeleverd)