Lezerspost: project Koekoeksbloem

Graag wil ik een positief geluid laten horen ten aanzien van het project Koekoeksbloem op de plek van de oude Montessorischool. In Castricum is een grote woningnood voor jongeren en ouderen, dus daar draagt dit project zeker aan bij met wel negentig woningen in zowel de sociale huur als de middenhuur, daarom juich ik dit toe!

Inmiddels is er een protest in de buurt: ’te hoog, teveel nieuwe bewoners, et cetera’, dit is niet namens de gehele buurt! Kortom dit is wederom ‘Ik woon reeds goed en anderen moeten maar zien…’. Mij stemt dit zeer treurig en ik hoop dat de gemeente Castricum ervoor kiest om dit project door te laten gaan, aangezien dit tegemoet komt aan de behoefte van kleinere woningen in de sociale sector! Er wordt al genoeg gebouwd voor duurdere sectoren.

Gegevens inzender bij de redactie bekend