Lezerspost: JPC15+ en MOV op Koningsmarkt

Op 27 april staat JPC 15+ samen met de MOV groep op de Koningsmarkt in Bakkum. Deze dag zullen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel samen met de MOV-groep. De MOV-groep zet zich al jaren in voor Ethiopië. Zij zorgen ervoor dat kinderen in de armste wijken in Ethiopië naar school kunnen gaan. Ondanks dat de school in Ethiopië gratis is, zijn er wel verplichte bijdragen. Om de kinderen naar school te laten gaan en om ze een betere toekomst te kunnen geven, haalt de MOV-groep geld op voor deze kinderen.

Naast het financieren van het onderwijs zorgt de MOV-groep er ook voor dat er voldoende eten op  school is en goede sanitaire voorzieningen. JPC15+ is de jongerengroep van de R.K. Parochie De Goede Herder. Wij staan natuurlijk achter deze mooie groep en daarom willen wij een handje meehelpen. Dus staan wij op de koningsmarkt met oudhollandse spellen. De kinderen kunnen aan de hand van een parcours spellen spelen en hiermee punten verdienen. De kinderen krijgen allemaal een diploma en limonade aan het einde.

Deelname kost 1 euro. Ook verkopen wij koffie en thee, in de middag zullen wij er staan met eigengemaakte Ethiopische linzensoep. Graag zien we jullie allemaal 27 april bij de koningsmarkt in Bakkum (op de Van Oldenbarneveldweg).

Tom Hoogenbosch, Castricum