Lezerspost: contact met PWN

Op zondag 29 augustus werd ik zeer dreigend achtervolgd door een hooglander. Door in de doornenstruiken te duiken, bracht ik me in veiligheid. Daar bleef het beest bozig voor staan. Na circa twintig benauwde minuten kon ik mijn wandeling vervolgen, natuurlijk zo snel mogelijk naar hooglandervrij gebied.

U zult begrijpen dat ik deze ervaring wilde doorgeven aan PWN. Ik googelde  PWN, er kwam een site in beeld: ‘ Wat moet ik doen bij (acute) problemen met grote grazers of andere dieren? Neem contact op met 0800 0232355. Dit nummer is 24/7 bereikbaar’. Ik bel dit nummer en krijg te horen: ‘Dit nummer is alleen bedoeld voor het doorgeven van storingen. Andere vragen worden niet in behandeling genomen’.

Ik zal u de beschrijving van mijn inspanningen om alsnog melding te kunnen doen, besparen. Wel wil ik mededelen dat de directeur natuur & beleving van PWN blijft beweren dat dit genoemde nummer gebeld kan worden bij incidenten.

Yvonne van Westen, Castricum