Lego®-wedstrijd bij Laan

Castricum – Het thema van de komende Kinderboekenweek luidt: ‘Worden wat je wil’ en daarom organiseert Boekhandel Laan een Lego®-wedstrijd, waarin kinderen een beroep nabootsen met Lego in een schoenendoos. De schoenendozen komen in de etalage en in de winkel te hangen. Elk kind wint een artikel van Lego; de hoofdprijs is een unieke trolley van Lego, de tweede prijs een grote rugzak van Lego en de derde prijs een kleine rugzak van Lego. Lever je schoenendoos zo snel mogelijk in en uiterlijk voor 1 oktober.

Schrijf je naam, telefoonnummer en e-mailadres op de onderkant van de schoenendoos, zodat de deskundige jury kan bepalen welke prijs je krijgt. De prijzen kunnen op zaterdag 30 oktober opgehaald worden, samen met de schoenendoos. Eén inzending per kind, samenwerken mag natuurlijk wel. De Kinderboekenweek duurt van 6 tot en met 17 oktober. Boekhandel Laan heeft op de eerste zaterdag van de Kinderboekenweek (9 oktober) twee fantastische auteurs gestrikt: Loes Riphagen komt van 11.00 tot 13.00 uur langs voor de peuters en kleuters. Thijs van Marle is er voor de kinderen vanaf 7 jaar tussen 14.00 en 16.00 uur. Daarover volgende maand meer informatie.

Op de foto:
Boots van Lego® een beroep na en plaats het geheel in een schoenendoos. Dit voorbeeld is gemaakt door Djuri Laan en Tijn Bangma. (Foto: aangeleverd)