Leegverkoop Galerie Streetscape

Castricum – Na ruim vier jaar stopt galerie Streetscape 28 maart als winkel in de Dorpsstraat. Online op www.streetscape.nl staat de bezoekersteller binnenkort op 1.150.000, maar voor het bezoeken van de exposities is helaas veel te weinig belangstelling. Komende twee weekends is galerie Streetscape geopend van 14.00-17.00 uur om behalve kunst ook de inboedel te verkopen. De vaste lasten van de galerie zijn te hoog om de winkel te laten voortbestaan.

Eigenaresse Saskia Steenbakkers bedankt iedereen die mee heeft geholpen om er een succes van te maken en alle bezoekers, die van de exposities genoten hebben. Saskia: „Ik hou van kunst, organiseren, verbinden, bruggen slaan tussen partijen en ga hier actief mee door als filmmaker en vakdocent film op het IVKO.”

De laatste nieuwe expositie: Monique van Wensveen (Ammerstol) met ruimtelijk werk van geëtst koper, blauwdrukken en tekeningen in de toonkamer is te zien tot en met vrijdag 28 maart. Dit kan ook op afspraak buiten reguliere openingstijden. Op zondag 15 en 22 maart maakt Hans Libbers (Beverwijk) in galerie Streetscape tekeningen ter verkoop.

Exposities die nog te zien zijn: brons Nella van Os (Castricum), schilderijen MUS (Tiel), Job Cox (Venray), Fitoma Popart (Alkmaar) erotische sculpturen Charles Remeeus (Vlaardingen), plastiek kunst Marja Proper (Castricum), knoopringen Manja Cornelisse (Amsterdam), glaskunst en beelden Tonna Lucassen (Castricum) en alle kunst uit stock.

Saskia: „Het mobiele galerieconcept blijft voortbestaan voor gemeentes die leegstand willen camoufleren en voor professionele kunstenaars die als franchiseondernemer een eigen Streetscape pop-up winkel willen beginnen die ondersteund wordt door de website. Wie belangstelling heeft kan contact opnemen (M: 06-49994244 of info@streetscape.nl)”

(Foto: aangeleverd)