Laura Fygi in Cultuurkoepel Heiloo

Heiloo – Op zaterdag 13 mei om 20.15 uur treedt zangeres Laura Fygi op in de Cultuurkoepel Heiloo met haar theaterprogramma ‘All Of Me’.

Laura Fygi is een exotische verschijning met een uit duizenden herkenbare stem waarmee zij wereldwijd vele harten wist te veroveren. Dit theaterprogramma is gebaseerd op haar in november 2022 gelanceerde boek ‘All Of Me’. Zij trad op in Europa, Zuid-Amerika en Azië en slaagde er zelfs in om de Chinese markt te veroveren. Een unieke prestatie voor een Nederlandse zangeres! Na haar dancehits met meidengroep Centerfold in de jaren tachtig, heeft Laura vele muzikale wegen bewandeld.

Jazz, Latin, chansons, geen genre is haar vreemd en dit leverde samenwerkingsverbanden op met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks. Ook won ze een Edison, ontving ze diverse gouden en platina platen en speelde zij in Singapore de hoofdrol in haar favoriete musical Victor/Victoria. Na een groots opgezet concert in Carré speelt Laura nu in de Koepel in Heiloo! Kaarten à € 24,50 zijn verkrijgbaar via www.cultuurkoepelheiloo.nl en aan de deur. (Foto: aangeleverd)