Laduc & The Memphis 3 in Cultuurkoepel Heiloo

Heiloo – Na het grote succes van Memphis & Nashville komen Laduc & The Memphis 3 met een mooi vervolg, waarbij Memphis voor rock-‘n-roll en Nashville voor country staat. Wereldsterren scoorden hit na hit, maar wat is daar nu zo speciaal aan en hoe veroverden ze vandaar uit de hele wereld?

Waarom kwamen de eerste nummer 1-hits van Johnny Cash, Elvis en Carl Perkins uit de Sun Studio in Memphis? Waarom schreven U2 en Bob Dylan samen songs in deze legendarische studio? Wat maakt Nashville (Music City) zo bijzonder, de stad waar countrygrootheden als Merle Haggard, Willie Nelson en Chet Atkins de dienst uitmaakten? Welke rol speelde de gospel? Hans Laduc reisde vier keer naar Memphis en Nashville om een antwoord op al deze vragen te vinden.

Laat je zondag 19 februari om 15.15 uur met songs en verhalen meevoeren, terug naar de tijd dat de muziek nog draaide om passie en avontuur. Een programma vol prachtige songs van Hans en de beste singer-songwriters uit de USA. Kaarten à € 15 zijn verkrijgbaar via www.cultuurkoepelheiloo.nl en aan de zaal. (Foto: aangeleverd)