Laatste kans voor deelname inkoopactie isolatie

Castricum – Sinds begin oktober loopt er een collectieve inkoopactie woningisolatie, georganiseerd door de gemeente Castricum in samenwerking met Duurzaam Bouwloket. Inwoners kunnen zich hiervoor alleen vandaag en morgen nog aanmelden, dus wees snel!

Binnen deze actie kan men een scherp geprijsde en vrijblijvende offerte aanvragen voor de volgende maatregelen: spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie en isolerende beglazing. Vraag nu via www.duurzaambouwloket.nl/castricumisoleert een vrijblijvende offerte aan.

Inkoopactie

Er zijn inmiddels al driehonderd offertes aangevraagd. De reden waarom de inkoopactie wordt georganiseerd is omdat de gemeente de inwoners graag verder wil helpen bij het energiezuinig maken van de woningen. ,,Uw woning isoleren is goed voor uw portemonnee, uw wooncomfort en voor onze toekomst”, aldus wethouder Binnendijk. ,,Een collectief van vakkundige regionale isolatiebedrijven biedt u deze mogelijkheid voor een scherpe offerte.”

Meer informatie, webinars en adviesgesprekken

Tijdens de webinars in oktober werden de verschillende isolatiemaatregelen, de inkoopactie en de beschikbare subsidies uitgelegd. Voor mensen die meer advies willen, biedt de gemeente gratis adviesgesprekken aan bij Duurzaam Bouwloket. Men kan zich aanmelden voor de inkoopactie, het webinar terugkijken en zich aanmelden voor een adviesgesprek door op www.duurzaambouwloket.nl/castricum te kijken. Men kan via woningplannner.duurzaambouwloket.nl ook zelf een stappenplan maken voor het verduurzamen van de woning. Duurzaam Bouwloket is bereikbaar per mail (info@duurzaambouwloket.nl) of telefonisch (072 7433956).