Laatste kans Kids in Concert mee te maken

Castricum – Het is bijna zover, zaterdag 18 juni gaat het gebeuren; ‘Kids in Concert’ in een weergaloze uitvoering in De Bloemen tijdens twee voorstellingen. Bij iedere voorstelling plaats voor achthonderd toeschouwers, die mede door het kopen van plaatsbewijzen bijdragen om de Cystic Fibrosis Stichting te steunen. Deze stichting zet zich in om medicijnen te ontwikkelen tegen de taaislijmziekte, vooral bij kinderen. Maanden aan oefenen van basisschoolleerlingen van de groepen 6 en brugklassers van Jac. P. Thijse College gingen eraan vooraf om die 18e juni een te gek evenement te maken.

Het merendeel van de beschikbare plaatsen is al verkocht, maar voor de echte liefhebbers zijn er nog wat plaatsen beschikbaar. Een aanrader voor de vaders, moeders, opa’s en oma’s van de kinderen die tezamen met vijfhonderd anderen samenzang gaan plegen, allemaal voor het goede doel. Natuurlijk is dat niet zomaar samenzang, daar zijn maanden van oefenen aan vooraf gegaan onder begeleiding van Rolien Eikelenboom als dirigent. Daarbij is er een professioneel orkest voor de begeleiding en is de presentatie van de avond in handen van professionals. ClubMariz zorgt voor de dans- en showeffecten.

De gehele organisatie is in handen van allemaal vrijwilligers die mede het doel hebben van de avond en middag tot een succes te maken. Drijfveer is uiteraard de Cystic Fibrosis Stichting. Als u snel bent maakt u nog kans op plaatsbewijzen via www.kidsinconcert.nl. Waar is het wachten op? (Foto: Aart Tóth)