Kunstwerk FC Castricum teveel voor Sporting Krommenie

Castricum – Een toverbal maakte zaterdag een definitief einde aan de illusies van Sporting Krommenie. Afzender: Elario Zweet (foto). Vlak na rust toverde de kunstenaar van FC Castricum een nieuw kunstwerk uit zijn schoenen. Geen konijn uit de hoge hoed, maar een wonderschoon doelpunt vanuit de middencirkel over de keeper. Daarmee kwam de stand op 0-3. Uiteindelijk ging FC Castricum met een 5-2-overwinning naar huis. Vorige week won FC Castricum ten koste van aartsrivaal Vitesse de CAL Cup. Zaterdagmiddag bleken de cupfighters van de coaches Blom en Aerts opnieuw een maatje te groot. Na een weinig spectaculaire eerste helft was het de beurt aan magiër Elario Zweet. Het oog van de meester zag in een flits dat de doelman van Sporting Krommenie te ver voor zijn doel stond. Even later zeilde de bal over zijn hoofd en was het bekerduel beslist. (Foto: Sandy Klaver)