Kunstenaars gezocht

Castricum – Omdat dit jaar de 25e Kunstfietsroute wordt georganiseerd op 6 en 7 juni willen de organisatie daarvoor extra reclame maken met een etalageroute. Hier kunnen kunstenaars een groot publiek laten kennis maken met hun kunstwerk van 1 mei tot en met 7 juni.

In principe is het overkoepelend thema fiets maar ook een kunstwerk met een ander thema wordt geaccepteerd. Voor kunstenaars, die niet meedoen aan de Kunstfietsroute is dit  een mogelijkheid om hun werk tentoon te stellen voor een laag inschrijfbedrag van € 7,50. Kunstenaars die zich niet individueel hebben opgegeven als stop op de Kunstfietsroute of wiens werk niet op de Centrale Expositie wordt geëxposeerd kunnen zelfs gratis deelnemen.

Kunstenaars met interesse om hier aan deel te nemen kunnen kijken op de website: http://www.kunstfietsroutecastricum.nl/ om een indruk te krijgen en te zien wat de spelregels zijn. Hier is ook het inschrijvingsformulier te downloaden. Inschrijving is mogelijk tot en met 16 februari. Dan moet alle gevraagde informatie, foto’s en betaling binnen zijn. Hierna vindt een ballotage plaats.

(Foto: aangeleverd)