Kunst, cultuur, creativiteit en muziek op 9 en 10 maart

Limmen – Op 9 en 10 maart vindt voor de 49e keer de expositie ‘Limmen Artistiek & Creatief’ plaats in cultureel centrum Vredeburg aan de Dusseldorperweg 64 met een grote diversiteit aan kunst te bewonderen, variërend van schilder-, teken-, weef-, zijde- en glaskunst tot keramiek, metal-art, eigengemaakte tassen en sieraden.

Professionele bloemisten geven op beide dagen van 11.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 15.00 uur workshops ‘bloemen voorjaarskrans’. In deze workshop van anderhalf uur kunnen deelnemers een landelijke voorjaarskrans van ongeveer veertig centimeter doorsnede maken in een combinatie van zijde en verse bloemen. De verse bloemen ‘verstillen’ later tot droogbloemen: een duurzame krans die dus mooi blijft.

Ook zijn er op beide dagen workshops weven voor het maken van een boekenlegger of armbandje. Aanmelden per e-mail (limmencultuur@hotmail.com) onder vermelding van de gekozen workshop en de gewenste datum/tijd. Verder op beide dagen optredens van het Beestenkwartet met vanaf 14.00 uur eigenzinnige authentieke melodieën in uiteenlopende muziekstijlen van Frans tot Iers.

Tevens lotenverloop (trekking 10 maart om 15.30 uur), prijsuitreiking tekenwedstrijd basisscholen (10 maart 12.00 uur) en activiteiten van Scouting Limmen (10 maart van 11.00 tot 16.00 uur). (Archieffoto: aangeleverd)