Kunst & Cultuur Cirkels van Bibliotheek Kennemerwaard

Castricum – De bibliotheek is normaal gesproken een plek voor ontmoeting. Helaas staan veel fysieke ontmoetingen nu even op pauze. Voor iedereen die de gesprekken met culturele inhoud erg mist, zijn er de Kunst & Cultuur Cirkels. De deelnemers voeren cultureel getinte telefoongesprekken met andere geïnteresseerden. Zo leren ze anderen kennen en spreken ze met elkaar over inspirerende quotes, prachtige kunstwerken of de mooiste gedichten.

Hoe werkt het?

Elke week voert men twee gesprekken: één keer belt iemand de deelnemer en één keer belt die deelnemer zelf iemand anders. Alle informatie met onder andere gespreksuggesties krijgt men om de week toegestuurd per e-mail of per post. Aanmelden kan via de website van Bibliotheek Kennemerwaard, telefonisch bij de klantenservice (072 5156644) of per e-mail (klantenservice@bknw.nl) met vermelding van het eigen e-mailadres en telefoonnummer. Indien men de informatie liever per post wil ontvangen, dient men uiteraard ook het postadres op te gegeven.

Kunst & Cultuur Cirkels zijn er voor iedereen

Interesse gewekt? Toe aan een goed gesprek met inhoud? Aanmelden is gratis! Bij aanmelding gaat men er automatisch mee akkoord dat naam en telefoonnummer aan één andere deelnemer beschikbaar gesteld worden.