Kubus and The Kingpins in De Bonte Vivant

Uitgeest – Op zaterdag 10 december wordt 2016 in De Bonte Vivant muzikaal afgesloten door Kubus and The Kingpins.

De Bonte is er trots op deze topband te mogen presenteren. Naast hun vele optredens op allerlei podia, van groot tot klein, zijn ze een graaggeziene gast op bluesfestivals als Almaar Blues Express en Texel Blues.

Deze swingende bluesrock(’n roll)-band bestaat uit vier ervaren muzikanten die in de loop der jaren hun sporen hebben verdiend. De leadzanger, Kubus, is altijd trouw gebleven aan de Blues. De rest van de bandleden zijn, ondanks vele zwerftochten, ook weer back to the Blues! Het repertoire bestaat uit nummers van blueskanjers van o.a. Albert Collins, Walter Trout, Stevie Ray Vaughan, ZZ Top, Joe Bonamassa, Jimmy Thackery, Gary Moore, etc. aangevuld met eigen werk. Een garantie voor een stevig, swingend en dampend optreden!

Kubus and The Kingpins bestaat uit:

– Kees Volkers (kubus), voice and guitar. Deze zwarte band bluesmeester is uitgerust met een groovy stemgeluid die onafscheidelijk verbonden is met zijn trouwe zwarte Gibson Les Paul. De combinatie van stem en scheurend geluid brengt het publiek keer op keer in extase! Alle stijlen zitten opgeslagen in zijn robuuste, hoekige gestalte, zijn naam Kees Volkers, ofwel….. Kubus!

– Wim Honig, bass. Nog een rots in de branding en wat voor één! De basklanken blijven doorklinken in je buik tot de volgende ochtend. Pompend, stuwend en trekkend versmelt hij met de drums en gaat hij onvermoeibaar door tot in de late uurtjes.

– Marc Stam, drums and voice. De oerklanken die uit het strak gespannen varkensvel worden geslagen zijn van Marc Stam. Zijn degelijke metronomische strakke spel vormt de basis van de band. Als de rest door emotie overmand zich laat meeslepen is Marc het vangnet om alles weer te doen samensmelten tot één geheel.

– Robert Geels, guitar and voice. Ook deze swingende, snarenverslindende gitarist zal je niet snel vergeten. Strakke riffs en spetterende solo’s knallen uit zijn gitaar en ook Robert Geels zal tot het uiterste gaan om het publiek te geven waarvoor ze gekomen zijn.
Ze gaan er vanaf 21.00 uur weer een gezellige en swingende, dampende avond van maken zoals je gewend bent van De Bonte Vivant. En zoals je ook gewend bent is de toegang gratis.