Kringloopwinkel Muttathara zoekt vrijwilligers

Castricum – Op dit moment is kringloopwinkel Muttathara vanwege het coronavirus nog even gesloten, maar binnenkort hoopt men de deuren weer te openen. De inwoners van Castricum en omstreken kunnen dan hun gebruikte goederen weer komen brengen en alle kringloopfans kunnen dan weer komen struinen in de winkel. Dat klinkt gewoon gezellig, maar is ook erg belangrijk. Zo draagt Muttathara bij aan een circulaire economie en met de opbrengsten worden veel projecten in ontwikkelingslanden gesteund.

De stichting wordt volledig gerund door vrijwilligers. Op dit moment is er ruimte voor twee nieuwe krachten, te weten een lid van de projectgroep en een secretaris. Als lid van de projectgroep helpt een vrijwilliger met het beoordelen van aanvragen voor financiële steun aan diverse projecten. Hiervoor komt de projectgroep maandelijks bijeen. De secretaris is een echte duizendpoot, die verschillende administratieve en organisatietaken binnen de stichting vervult. Of iemand nu 18 of 78 is, reageren op deze vacatures kan altijd.

Vrijwilliger zijn bij Muttathara is heel waardevol maar bovenal ook heel leuk. Kijk op www.muttathara.nl voor de uitgebreide beschrijving van de vacatures. (Foto: aangeleverd)