Kosteloze en gezellige beweegochtend voor senioren

Castricum – Van 17 t/m 26 september is de Nationale Sportweek. Door heel het land zetten verschillende sportaanbieders hun deuren open om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met sport en bewegen. In Castricum kan men meedoen aan de gratis beweegochtend voor senioren op dinsdag 21 september. Plezier, enthousiasme en gezelligheid gegarandeerd!

Van 10.00 tot 11.30 uur is die dag bij Tafeltennisvereniging Castricum aan de Gobatstraat 12a een multi-sportochtend. Alle 60-plussers opgelet, want deze gezellige en gezonde ochtend wilt u niet missen. Op het programma staan tafeltennis van TTV Castricum, Callanetics van DOS Castricum en wandelen van Team Sportservice Kennemerland. Buurtsportcoach Winnie Assendelft: ,,Veel beweeg-/sportactiviteiten voor senioren lagen in coronatijd stil. Ik ben blij dat ook deze doelgroep nu weer in groepsverband mag bewegen. Vandaar dat wij deze multi-sportochtend organiseren. Bewegen is goed voor de gezondheid, het verbindt en het is gewoon gezellig met anderen.’’ Alle senioren zijn welkom, sportief of niet sportief, tijdens deze ochtend staat plezier centraal.

Aanmelden

Enthousiast geworden na het lezen van dit bericht? Aanmelden is verplicht en kan door te mailen of te bellen naar Winnie. Zij is te bereiken via wassendelft@teamsportservice.nl of 0251 254740. Voor deze ochtend geldt een maximaal aantal deelnemers. Voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen. Alle informatie is ook op www.teamsportservice.nl/kennemerland terug te vinden. De gemeente Castricum vindt de gezondheid van haar inwoners, waaronder senioren, erg belangrijk. Vandaar dat de gemeente de Buurtsportcoaches vanuit Team Sportservice Kennemerland financiert. Team Sportservice Kennemerland organiseert deze ochtend in samenwerking met de lokale sportaanbieders. (Foto: aangeleverd)