Kosteloos sport- en spelprogramma voor jongeren

Castricum – Samen met de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Castricum organiseert Team Sportservice Kennemerland rond de voorjaarsvakantie leuke activiteiten voor jongeren. Tijdens de coronapandemie horen we vooral wat er niet mag, maar gelukkig mogen er ook een aantal dingen wel. Daartoe behoren ook de sport- en spelactiviteiten voor jongeren (12 t/m 17 jaar).

Met deze gratis activiteiten in Castricum, Akersloot en Limmen kunnen nog meer jongeren de positieve effecten van sport en bewegen ervaren. Een middag plezier maken én actief bezig zijn met leeftijdsgenoten. Daar wil je bij zijn! Op 17, 18 én 24 februari kunnen de jongeren meedoen aan een panna- en freestyle voetbalclinic. Deze clinic wordt gegeven door een ervaren panna-KO-voetballer én een ervaren freestyle voetballer van BakkerUnited. Voetballer of geen voetballer? Iedereen is welkom.

Op 19 februari is er een mountainbikeclinic bij KPBiking in Akersloot. Je hoeft geen ervaren mountainbiker te zijn, iedereen kan deelnemen en je hoeft ook geen eigen fiets te hebben. Op 23 februari staat lasergamen op het programma, dit zal plaatsvinden op het terrein van Scouting Castricum. Kijk op www.teamsportservice.nl/kennemerland voor meer informatie over tijden en locaties of om direct in te schrijven. Zonder inschrijving vooraf is deelname niet mogelijk. Uiteraard hanteert men de regels vanuit het RIVM omtrent corona. Buurtsportcoach Winnie Assendelft is bereikbaar via wassendelft@teamsportservice.nl voor eventuele vragen. (Foto: aangeleverd)