Korfbalvereniging Helios wordt mediapartner van De Castricummer

Castricum – Korfbalvereniging Helios wordt mediapartner van nieuwsblad De Castricummer. Voorzitter Karin Koopman ondertekende vorige week de bijbehorende overeenkomst met Frits Raadsheer, directeur van de Regio Media Groep, eigenaar van deze krant. Op het terrein van de korfbalvereniging komt een sponsorbord met het logo van de krant te hangen.

De korfbalvereniging vierde vorig jaar het zestigjarig bestaan. In de aanloop naar dat feestelijke moment verzetten de vrijwilligers van Helios veel werk, want het clubgebouw werd voorzien van dakisolatie en kunststof kozijnen. Het leggen van zonnepanelen staat ook nog op de planning. Daarmee is de accommodatie van Helios op sportpark Noord-End weer geheel toekomstbestendig. Als kers op de taart slaagde het eerste team van de vereniging er begin dit jaar in om het zaalseizoen af te sluiten met het behalen van de kampioenstitel. Helios heeft momenteel zo’n 180 leden, maar nieuwe leden zijn van harte welkom. Mede dankzij de investeringen in de verbeterde accommodatie en de ingebruikname van het nieuwe kunstgrasveld vorig jaar, ligt in de lijn de verwachting dat het ledenaantal van de vereniging in de komende jaren verder zal stijgen. Nieuwsblad De Castricummer zal de lezers op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij Helios.

Op de foto:
Karin Koopman (voorzitter van korfbalvereniging Helios) en Frits Raadsheer (directeur Regio Media Groep, uitgever van deze krant) ondertekenen de overeenkomst. (Foto: aangeleverd)