helios

Korfbal: de ideale teamsport

Castricum – Een belangrijke keuze voor een kind: gaat hij of zij op een (team)sport? En zo ja, welke? Een keuze die vaak van veel zaken zal afhangen. Als sportiviteit en gezelligheid belangrijk zijn, kom dan eens kijken bij Korfbalvereniging Helios. Sportief bezig zijn en een goed balgevoel ontwikkelen, maar nog belangrijker: de omgang met zowel jongens als meisjes en veel vrienden maken, vaak voor het leven. Op die manier is korfbal de ideale teamsport.  

De ouders hebben de mogelijkheid om zelf ook actief bezig te zijn. Zelfs als ze nog nooit eerder gekorfbald hebben. De ‘KombiFit’ groep biedt een uitstekende plek om op een gezellige manier sportief bezig te zijn. Het ‘Reza Repair-Schoolkorfbaltoernooi’, dat al een aantal jaren vaste prik is op het korfbalterrein van KV Helios, is een goed moment om Helios en de korfbalsport eens beter te bekijken. Dit jaar wordt het toernooi op zondag 6 oktober georganiseerd op Sportpark Noord End. Het begint om 10.00 uur.

Elk jaar strijden rond de 100 kinderen van allerlei basisscholen in Castricum en omstreken voor de eerste prijs in hun poule. Vorig jaar was De Duif uit Heiloo absolute dagwinnaar. Welke school gaat er dit jaar met de prijzen vandoor? Kijk voor meer informatie op www.kvhelios.nl.

(Foto: aangeleverd)