Kom oude sporttijden herbeleven

Akersloot – Op maandagmiddag 13 december organiseert Team Sportservice Kennemerland een gratis Oldstars sportmiddag voor 60-plussers. Tijdens deze middag kunt u kennismaken met walking tennis en walking handbal. Bij een walking sport is de sport aangepast naar een lopende variant met andere regels. Op deze manier is het voor senioren toegankelijk om de sport te blijven/gaan beoefenen.

De walking vormen zijn minder intensief en een stuk minder blessure gevoelig. Het gaat vooral om de gezelligheid en het in beweging blijven met elkaar in een leuke spelvorm. Bewegen is gezond voor lijf en geest, een lach is gegarandeerd! Lijkt het u leuk om met leeftijdsgenoten te tennissen of te handballen? Dan bent u van harte welkom. De Oldstars Sportmiddag is van 14.00 tot 15.30 uur in sporthal De Lelie in Akersloot. Iedereen is welkom, dus ook als u nog nooit heeft getennist of gehandbald. Plezier en kennismaken met de walking sport staan deze dag centraal.

Door wie?

Tennisvereniging Akersloot verzorgt de clinic walking-tennis, hanbalvereniging Meervogels’60 verzorgt de clinic walking-hanbal. Beide verenigingen geven wekelijks training aan hun senioren leden. Mocht u enthousiast zijn, dan kunt u dus wekelijks bij de aanbieders bewegen. Ook in Limmen en Castricum zijn verenigingen die walking sporten aanbieden. Mocht u enthousiast zijn en komt u niet uit Akersloot, dan kan Buurtsportcoach Winnie u doorverwijzen naar een sportaanbieder in uw buurt.

Aanmelden

Aanmelden voor deze gezellige middag is verplicht en kan via www.sportenbewegenincastricum.nl/activiteitenaanbod-2021 of contact op te nemen met buurtsportcoach Winnie (wassendelft@teamsportservice.nl / 0251 254740). Mocht u op voorhand nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen. Men hanteert de regels van het RIVM omtrent COVID-19. (Foto: aangeleverd)