Kom gratis skaten en/of suppen deze zomer

Castricum – Leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen deze zomer gratis deelnemen aan skaten en suppen. In de eerste zomerweek op dinsdag 19 juli kun je komen skaten op de skatebaan in Castricum onder leiding van een ervaren skater. Je leert de basistrucjes en de moeilijkere acties. Daarnaast leer je verschillende valtechnieken. Heb je dit altijd al willen leren? Dit is je kans! Tussen 16.00 en 17.45 uur kun jij werken aan je skate skills. Voor deze activiteit is het belangrijk om je eigen skateboard mee te nemen.

Op dinsdag 23 augustus kun je het water op bij het Stet in Limmen om te gaan suppen op een mega-sup. Op een mega-sup kun je met maximaal tien personen tegelijk suppen. Tussen 13.00 en 15.45 uur gaan verschillende groepen het water op. Dit wordt hilarisch! Doe jij mee? Deze activiteiten zijn voor alle middelbare scholieren in Castricum. Ben je gevorderd of beginnend skater/supper? Iedereen is welkom. Breng vooral je vrienden, vriendinnen, broers/zussen en buurtgenootjes op de hoogte.

Inschrijven

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan een of twee activiteiten? Kijk dan op www.sportenbewegenincastricum.nl/activiteitenaanbod-2022 voor meer informatie en inschrijven. Inschrijven is verplicht en gaat per activiteit en per ronde. Heb je vragen? Neem contact op met buurtsportcoach Wessel Dekker via wdekker@teamsportservice.nl of 0251 254740. Deze activiteiten zijn georganiseerd in samenwerking met de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Castricum. (Foto: aangeleverd)