Kom gratis padellen, klimmen of skiën

Castricum – Stil zitten is geen optie. Het is de hoogste tijd om plezier te maken met leeftijdsgenoten. Half november staat voor jongeren én jongvolwassenen uit de gemeente Castricum een gratis activiteitenprogramma klaar. Ze kunnen gratis paddelen, skiën en klimmen. Ben jij tussen de 12 en 35 jaar oud? Dan heb je geluk en mag je deelnemen aan deze activiteiten, georganiseerd door Team Sportservice Kennemerland.

De sporten zijn voor jongeren én jongvolwassenen van 12 t/m 35 jaar. Bij elke sportactiviteit is de laatste ronde gereserveerd voor jongvolwassenen van 19 t/m 35 jaar. Padel staat als eerste op het programma en is van maandag 8 t/m woensdag 10 november tussen 16.00 en 19.00 uur. Inschrijven is per ronde van drie kwartier. Op vrijdag 12 november tussen 18.30 en 21.30 uur kun je klimmen. Tenslotte sluit het programma op 19 november tussen 18.30 en 21.30 uur met skiën. Inschrijven voor klimmen en skiën is per ronde van een uur. Schrijf je individueel of met een groepje vrienden, teamgenoten en/of familie in. Het klimmen en het skiën is bij Berg en Bal in Castricum. Padel wordt gespeeld bij camping Bakkum. Materiaal voor iedere activiteit is aanwezig.

Inschrijven

Lijkt het jou leuk mee te doen aan een of meerdere activiteiten? Kijk dan op www.sportenbewegenincastricum.nl/activiteitenaanbod-2021 voor meer informatie en inschrijven. Inschrijven is verplicht. Heb jij vragen? Neem contact op met buurtsportcoach Winnie Assendelft via wassendelft@teamsportservice.nl of 0251 254740. (Foto: Team Sportservice Kennemerland)