Koffie drinken en taart eten op het strand van Egmond

Castricum – Lekker uitzwaaien op het strand, met alle gemakken van ophalen en thuis gebracht worden. Dat kan deze zomer twee keer met het zomeruitstapje van Welzijn Castricum. Op 19 Augustus en 2 september vertrekt een bus naar Egmond aan Zee.

Deze zomeruitstapjes komen voort uit de korte enquête die enige tijd geleden in de krant stond. Mensen gaven aan behoefte te hebben aan het ontmoeten van mensen en actief dingen met elkaar te ondernemen. Deelname aan dit tripje is gratis, maar de koffie en taart zijn voor eigen rekening. Welzijn Castricum zorgt ervoor dat de groepen klein blijven, zodat het goed mogelijk is om voldoende afstand te bewaren. In de bus is het verplicht om een mondmasker te dragen.

Deze twee uitstapjes zijn een test om te kijken of dergelijke activiteiten vaker kunnen plaatsvinden. Andere ideeën, zoals samen naar de markt gaan, een visje eten of een andere uitstapje, zijn van harte welkom. Bij voldoende belangstelling komt er wellicht een vast programma met uitstapjes. Aanmelden voor dit uitstapje kan bij Welzijn Castricum aan de Geesterduinweg 5. Het is ook mogelijk om telefonisch (0251 656562) of per e-mail contact op te nemen.

Op de foto:
Deze zomer staat dit 38 meter hoge reuzenrad in het centrum van Egmond aan Zee, vlakbij het strand. (Foto: Bos Media Services)