Knutselen in de Tuin van Kapitein Rommel

Castricum – In de voorjaarsvakantie op woensdagmiddag 19 februari kunnen kinderen in de Tuin van Kapitein Rommel een ‘3-op-een-rij’ spelletje in een klein houten kistje knutselen. Deze activiteit is van 14.00 – 16.00 uur en is geschikt voor kinderen die op de basisschool zitten.

Er wordt een houten sigarenkistje gebruikt. De bovenkant wordt met een gezellig lapje beplakt. De bodem binnenin wordt zo beschilderd dat het bij de afbeelding op de steentjes past. Als dat droog is, wordt daar met viltstift een raster op gemaakt voor het spel. Twee groepjes van vijf steentjes worden beschilderd om het spel te kunnen spelen. Te denken valt aan bijvoorbeeld vijf rode en vijf gele lieveheersbeestjes, twee soorten vlindertjes, twee soorten bloemen, vogels, vissen of iets dergelijks.

De prijs is € 3,00 inclusief materiaal en iets te drinken. Opgeven kan tot uiterlijk maandag 17 februari. Er kunnen maximaal twintig kinderen aan deelnemen. Opgave kan via: r.ploegaert@hi.nl, met als vermelding ‘3 op een rij’.

De Tuin van Kapitein Rommel ligt schuin tegenover het station in Castricum. Kijk voor meer informatie op: www.tuinvankapiteinrommel.nl.

(Foto: aangeleverd)