Knallende feestavond sluit jubileumjaar Vitesse’22 af

Castricum – Met een knalfeest sluit voetbalvereniging Vitesse’22 op 14 mei de festiviteiten rond het 100-jarig bestaan af. Op deze zaterdag zullen om 18.30 uur de hekken bij de entree van het Sportpark zich al openen. Niemand minder dan Kris Kross Amsterdam zal om exact 19.22 uur (verwijzend naar oprichtingsjaar 1922) de tent op zijn kop zetten! Sander en Jordy Huisman wilden als oud Vitessenaren niet ontbreken en samen met Yuki Kempees trappen ze als Kris Kross Amsterdam deze laatste feestavond af met al hun bekende nummers.

Kris Kross Amsterdam (foto boven) staat na alle coronaperikelen nu weer volop te draaien op alle bekende  feesten en festivals. De populaire DJ’s maakten graag tijd vrij in hun agenda om op vertrouwde grond en voor bekende gezichten een bijdrage te leveren aan dit feest. Zorg dus dat u op tijd bent, want het gaat direct los! Nadat Kris Kross Amsterdam de tent heeft opgewarmd neemt DJ Ivo van Breukelen het van hen over. Deze DJ is bekend van zijn eigen radioprogramma op Radio 538 en draait daar ook de Top 50, dus dansmuziek is gegarandeerd! De livemuziek gedurende de avond wordt verzorgd door Royal Flush. Deze lokale coverband zal er – met bekende nummers van toen en nu – voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Wegens het gewijzigd gemeentebeleid zal de livemuziek stoppen om 23.00 uur. Met iets minder decibellen zal de avond om 23.45 uur eindigen.

DJ Ivo van Breukelen

Kaarten à 12,50 euro zijn in de voorverkoop te verkrijgen via www.100jaarvitesse22.nl en kosten op de dag zelf aan de deur 17,50 euro. De minimale leeftijd voor het bijwonen van het feest is 18 jaar, hier zal bij de entree op gecontroleerd gaan worden. Toegang tot de feesttent krijgt u met uw verkregen QR-code op het toegangsbewijs. Tijdens de feestavond is de kiosk geopend voor belegde broodjes en snacks, in zowel de tent als de kiosk kunt u alleen met pin betalen. (Foto’s: aangeleverd)