Klassiek concert bij De Zwaan Cultureel

Op zondag 25 november is er weer een klassiek koffieconcert in De Zwaan Cultureel. Evelien Albrink (klassieke gitaar) en Charles van der Steeg (blaasinstrumenten) zullen een bijzonder concert ten gehore brengen. Eerlijk gezegd, klassiek is de muziek die gespeeld gaat worden niet. Maar qua sfeer past het uitstekend in de zondagochtend programmering van de klassieke concerten.

Evelien is een begenadigd gitarist en componist. Naast haar conservatoriumopleiding in Rotterdam studeerde zij een jaar klassieke Spaanse gitaar in Spanje. Zij zal voornamelijk eigen werk spelen. Haar composities zijn geïnspireerd door persoonlijke gebeurtenissen en de natuur.

Charles studeerde ook aan het conservatorium in Rotterdam: saxofoon en fluit. Daarnaast bespeelt hij nog vele andere blaasinstrumenten. In dit concert zal hij er drie bespelen: de fluit, de ewi (een soort synthesizer fluit) en de mondharmonica.

Het eerste deel van het concert zal verzorgd worden door Evelien. Het tweede deel bestaat uit improvisatie van Charles. Het derde deel wordt door hen samen gespeeld. Het belooft een hele bijzondere ochtend te worden. Aanvang van het concert is 11.30 uur. Kaarten à € 10,- zijn te koop via de website van De Zwaan Cultureel of bij boekhandel Schuyt. Indien nog beschikbaar ook aan de zaal. (Foto: aangeleverd)