Klanten AH Limmen doneren € 442,85 aan Stichting WOL

Limmen – Klanten van Albert Heijn hebben een bedrag van € 442,85 gedoneerd aan Stichting WOL. Deze in Limmen gevestigde stichting ondersteunt een instelling voor beroepsonderwijs in het Afrikaanse Burkina Faso.

Tien jaar geleden vertrok een groep fietsers uit Limmen om drie maanden later aan te komen in het West-Afrikaanse land Burkina Faso. Met hun sponsortocht haalden ze ruim € 150.000,- op voor beroepsonderwijs op onderwijscomplex Zoodo in Burkina Faso. In die tien jaar hebben honderden jongeren een vak geleerd waarmee ze een eigen inkomen hebben verworven.

Stichting WOL ondersteunt vanuit Limmen nog steeds het beroepsonderwijs op Zoodo. Dit is kostbaar. Doordat veel activiteiten niet door kunnen gaan vanwege corona, mist de organisatie inkomsten. WOL was daarom heel blij met de statiegeldactie bij Albert Heijn in Limmen en dankt de klanten hartelijk voor hun donaties. Dit leverde het prachtige bedrag van € 442,85 op. Hiermee kan men het beroepsonderwijs in Burkina Faso weer een beetje beter maken.

Zelf ook meehelpen om jongeren een vak te leren in Burkina Faso? Donaties zijn zeer welkom op NL18 RABO 0336 4265 77. Meer informatie is op www.stichtingwol.com te vinden. (Foto: aangeleverd)