Kindervoorstelling (2 – 5 jaar): Gonnie & Gijsje samen op stap

Castricum – Op zondagmiddag 6 oktober om 14.00 uur speelt in Theater Koningsduyn Castricum de kindervoorstelling ‘Gonnie & Gijsje samen op stap’.

„Ik vind het fijn om alleen te zijn, want ik ontdek de wereld” zegt Gonnie. Gonnie is een geel gansje en zit bij de hooiberg. In de kindervoorstelling ‘Samen op stap’, beleeft Gonnie samen met Gijsje een muzikaal avontuur dat gebaseerd is op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Op een dag zijn Gonnie’s knalrode lievelingslaarsjes weg. Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt zo de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin, met de liedjes van Ageeth de Haan. In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld. Kaarten zijn te bestellen via www.geesterhage.nl.

(Tekening: Olivier Dunrea)