Kinderkerstfeest in de Protestantse Kerk

Op vrijdag 22 december om 18.30 uur is er in de Protestantse Kerk in Uitgeest (Castricummerweg 2) een kinderkerstfeest waarbij iedereen van harte uitgenodigd is. Alle kinderen zijn welkom om verkleed als engel, herder of koning(in) te komen en mee te spelen in het kerstverhaal.

Tijdens de adventsperiode hebben de kinderen van de kindernevendienst kerststerren gemaakt. Deze sterren hangen tijdens het kinderkerstfeest in de kerk. Op de sterren zijn briefjes geplakt met daarop hulpvragen én hulpaanbiedingen die mensen zoeken of hebben, zoals een tuinman of een beetje gezelligheid of een rondje wandelen. Iedereen is welkom om een briefje erbij te hangen of juist mee te nemen.

Ook zonder (klein)kinderen is men welkom. Alle kinderen krijgen een leuke verassing mee naar huis. De toegang is gratis.

Aan het eind van het Kinderkerstfeest is er een collecte voor scholen in Mauritanië (www.scholenvoormauritanië.nl). Deze stichting zamelt niet alleen geld, maar ook speelgoed en knuffels in. Heeft men thuis nog goed ongebruikt speelgoed of knuffels liggen dan is men welkom dit mee te nemen naar het Kinderkerstfeest voor de scholen in Mauritanië.

Voor meer informatie: nanette@baso.nl/0251-320035, www.kerkuitgeestakersloot.nl.