Kindercarnaval op de Springplank

Castricum – In de voorjaarsvakantie, op vrijdagochtend 21 februari, is er een carnavalsfeestje voor kinderen bij speelvereniging de Springplank. Kinderen in de leeftijd van 2 jaar tot en met de onderbouw zijn welkom om samen met hun (groot)ouders er een feestelijke ochtend van te maken.

De kinderen kunnen geschminkt worden, een feestelijke rainmaker of toeter knutselen, dansen bij de kinderdisco en gezellig vrij spelen. Als kinderen dat willen mogen zij verkleed komen of een mooie outfit uitzoeken uit de verkleedkast.

Het carnavalsfeestje is van 10.00 tot 12.00 uur op de nieuwe locatie van speelvereniging de Springplank in het Buurt en BiljartCentrum (BBC) aan de Van Speykkade 61 in Castricum. Kosten voor deze activiteit zijn € 3,50 per kind, inclusief limonade en knutselmateriaal. Aanmelden is nodig om teleurstelling te voorkomen. Aanmelden kan via Facebookpagina DeSpringplankCastricum of info@springplankcastricum.nl.

Na de voorjaarsvakantie zijn kinderen van 2 tot 4 jaar weer welkom bij de peuterochtenden iedere maandag, dinsdag en donderdag. Zowel als lid als vrijblijvend op losse ochtenden kunnen ze samen met een (groot)ouder komen. (Groot)ouders met (klein)kinderen van 0 tot 2 jaar zijn na de vakantie welkom bij het ouder-kindcafé, de ene week op woensdag en de andere week op vrijdagochtend. Jongere en oudere broers en zussen mogen bij de activiteiten mee komen. Meer informatie is te vinden op www.springplankcastricum.nl.

(Foto: aangeleverd)